Home

Planvorming, ontwerp en (project)ontwikkeling

Wij bouwen en creƫren woon-, werk- en leefomgevingen in de hele Randstad. Qua ontwerp en verbouw zijn we voornamelijk actief in regio Rotterdam / Schiedam, maar we adviseren ook ontwikkelaars daarbuiten in bijvoorbeeld Dordrecht en Amsterdam over haalbaarheid en investeringsmogelijkheden. De afgelopen jaren werkten we, vanaf het eerste idee tot aan de daadwerkelijk bouw- en uitvoering aan een divers scala aan transformatieprojecten. We ontwikkelden ontwerpstrategieƫn en investering- en exploitatiemodellen, zowel voor de verkoop als ook voor verhuur doeleinden.

We richten ons voornamelijk op functiewijziging van leegstaand vastgoed in het stedelijke gebied waar ontwerp, financieringsmodellen, proces- en projectmanagement en uitvoering samen komen en vergunningen, wijzigingen van het bestemmingsplan, onderzoek van wet- en regelgeving en het ontwikkelen van de benodigde businessplannen en exploitatiemodellen, onderdeel zijn van onze werkzaamheden. Vanaf het eerste initiatief, de haalbaarheid en het ontwerp, het (ver)bouwen tot aan de uiteindelijke exploitatie en eventuele verkoop of verhuur.

In samenwerking met vastgoedontwikkelaar Smoes Vastgoed transformeren we leegstaand vastgoed naar luxe appartementen met aanvullende functies, zoals kleine winkels en kantoor of werkplaatsen aan huis.