Home

Planvorming, ontwerp en (project)ontwikkeling

Wij bouwen en cre├źren woon-, werk- en leefomgevingen in de Randstad. De afgelopen jaren werkten we, vanaf het eerste idee tot aan de daadwerkelijk bouw- en uitvoering aan een divers scala aan transformatieprojecten. We ontwikkelden ontwerpstrategie├źn en investering- en exploitatiemodellen, zowel voor de verkoop als ook voor verhuur doeleinden.

Smoes Vastgoed is altijd op zoek naar technisch en functioneel verouderd stedelijk vastgoed, vooral in de grotere steden in Nederland. We zijn op zoek naar bijvoorbeeld (leegstaande) woongebouwen, kantoren, scholen, winkel- en bedrijfsgebouwen. In samenwerking met ontwerpbureau Smoes Ontwerpen transformeren we dit leegstaande vastgoed naar luxe appartementen met aanvullende functies, zoals kleine winkels en kantoor of werkplaatsen aan huis.

We richten ons voornamelijk op functiewijziging van leegstaand vastgoed in het stedelijke gebied waar ontwerp, financieringsmodellen, proces- en projectmanagement en uitvoering samen komen en wijzigingen van het bestemmingsplan, onderzoek van wet- en regelgeving en het ontwikkelen van de benodigde businessplannen en exploitatiemodellen, onderdeel zijn van onze werkzaamheden. Vanaf het eerste initiatief, de haalbaarheid en het ontwerp, het (ver)bouwen tot aan de uiteindelijke exploitatie en eventuele verkoop of verhuur.